onsdag den 5. december 2012

RIGHT NOW

Ting lader til at gå bedre, hvilket jeg også bare syntes er på tide. Jeg har mere ro i kroppen, og mit hjerte hamrer ikke konstant derud af. Det seneste stykke tid for mig har været rigtig hård. Først en kæmpe bølge af hjemve, hvor jeg så derefter får mig en rigtig kedelig flytning, der turned out at blive langt mere dramatisk, end jeg i min vildeste fantasi havde forventet. Der er jo ikke Paradise Hotel-drama, jeg snakker om, men jeg har oplevet nogle ting, jeg rigtig gerne ville have været foruden. Men nu ved jeg heldigvis, hvordan det skal håndteres i fremtiden.

Intet har lagt sig 100% på plads endnu, men jeg kæmper og håber på det bedste.

Mor og far, tusinde tak for at være her for mig i sådan en hård tid. Uden jer havde jeg nok taget hjem for længst. I har lagt en masse arbejde i det, der foregår lige nu, og I har ingen idé om, hvor taknemmelig jeg er. I er de bedste og dejligste forældre, jeg nogensinde kunna have ønsket mig. Jeg savner jer uendelig meget, og jeg mærker en lille glæde i min krop, når jeg husker, der kun er 6-7 måneder til, jeg atter kan krammer jer i lufthavnen igen. Jeg elsker jer.

2 kommentarer:

  1. Caro mus, jeg er ikke engang dine forældre.. men jeg er stolt af dig, stolt over at have en så stærk veninde som dig. Hold kæft du klarer det flot. Du skøn og jeg glæder mig uendelig meget til at se dig igen! KYS :)

    SvarSlet
  2. Tak, søde Amalie. Sikke en sød besked at få. Det har været en sej kamp, der desværre ikke er forbi endnu. Men jeg giver ikke op. Du er selv skøn, og jeg kan ikke vente med at se dig engang i Juni måned <3 KYS :)

    SvarSlet

Ris og ros modtages gerne, men spydige kommentarer vil blive fjernet.