mandag den 17. september 2012

If it wasn't for you guys

Min fantastiske bøsseven, Romel, der er som en bror for mig. Han er der altid for mig, og han får mig til at grine, hvis jeg er trist. Han er noget af det mest underlige, sære og mentalt forstyrrede væsen, jeg nogensinde har mødt, men det er derfor jeg elsker ham! Jeg ved aldrig, hvad jeg kan forvente fra ham, og han gør min hverdag til en leg.

 Shelby er herlig. Hun er venlig, rar, kærlig, god til at spørge ind og morsom. Jeg stoler 100% på hende, hun er bare en herlig person. Hende har jeg ikke kendt lige så længe, som jeg har kendt de andre, men jeg har kunnet mærke fra start, at hun er en tøs, som jeg klinger vildt godt med.

Rebekah er min mus. Vi har så umådelig meget til fælles - holdninger, humor, grænser og smag. Hun er en stilet madamme med hjertet på det rette sted, og jeg kan altid regne med hende. Hvis jeg er i dårligt humør, eller hvis verden bare ser lidt grå ud, så er hun mine lykkepiller.
 
Dalton. Det er ikke så meget andet at sige, end at han er min skat! Han er en af mine virkelig tætte venner, som jeg har det skide skægt med. Jeg stoler på ham, han er min baby. Han er hylende morsom, kan finde ud af at svare igen, men jeg elsker også at overraske ham med min danske "charme," som jeg vil vælge at beskrive den som. Med det mener jeg, at jeg elsker at tage røven på ham - misforstå mig nu ikke ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ris og ros modtages gerne, men spydige kommentarer vil blive fjernet.