torsdag den 29. november 2012

"Keep smiling, because life is a beautiful thing and there's so much to smile about."

Jeg ved godt, jeg poster en masse billeder med tekst på, men dette billede er altså værd at vise frem. Det  beskriver rigtig meget det at være udvekslingsstudent.

I am strong because I've been weak
Da jeg først kom her, følte jeg mig så ensom og svag. Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Her, blot fire måneder efter, føler jeg mig allerede stærkere. Mentalt er jeg virkelig udkørt, men jeg har aldrig følt mig stærkere.
I am fearless because I've been afraid: 
Efter dette år vil jeg føle mig uovervindelig. Men hvem ville ikke det? At overleve et år væk hjemmefra, hvor du er vant til den daglige rutine med venner og familie omkring dig, til at tage til et fremmed land, hvor du ikke kender en levende sjæl. Så snakker vi da lige om at have ben i næsen, hva'? Jeg tror aldrig, en person, som aldrig har været udvekslingsstudent, vil kunne forstå, hvor stort det her er. Det byder både på surt og sødt, men mest af alt, er det vores livs eventyrer.
I am wise because I've been foolish:
Alle begår fejl. Allerede nu, kan jeg sige, jeg har begået en håndfuld fejl. Men jeg har sørme også lært fra de fejl. Jeg tror inderligt, disse fejl vil forme min personlighed i fremtiden. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ris og ros modtages gerne, men spydige kommentarer vil blive fjernet.